Home » Cursussen » Nieuwe Lentedagen

Nieuwe Lentedagen 

van 11 tot 14 april 2021 in Orval kan niet doorgaan omwille van de Covid maatregelen 

verplaatst naar 6 tot 9 juli 2021 :

Zachte Zomerdagen

Op een zachte manier stress en spanningen loslaten en rust, ruimte en vertrouwen creëren om te luisteren naar de signalen van je lichaam. 

Verwen jezelf met Holistic Pulsing massages, creatief werk, wandelingen in de natuur, lekker en gezond eten, en fijne ontmoetingen.

Als we bij deze speciale Nieuwe Lente van 2021 na een intensieve periode, nog een aantal dingen kunnen loslaten, creëren we ruimte om daarna te starten met een nieuw begin.

In deze driedaagse gaan we in zachtheid loslaten. Holistic Pulsing helpt ons daarbij, het is een vorm van massage, van helend aanraken, waarin de kracht van zachtheid centraal staat.  Via ritmische, wiegende en stretchende bewegingen die zacht in elkaar overvloeien brengt Holistic Pulsing je lichaam in beweging. Dit geeft zowel lichamelijk als geestelijk meer rust; opgebouwde stress en spanningen worden losgelaten.  Zo kan de levensenergie meer gaan stromen. Je krijgt meer ruimte om naar de signalen van je lichaam te luisteren en je leert je grenzen meer (her)kennen.

We gaan de basisprincipes en -technieken van Holistic Pulsing oefenen zodat je na deze workshop ook thuis ontspannende basisbehandelingen kan geven. Daarnaast is er tijdens deze Nieuwe Lentedagen ook tijd om te ont-moeten, om creatief te zijn, om te wandelen naar de abdij van Orval, in het bos, ... en van de lente te genieten in een wondermooie natuurlijke omgeving en te genieten van lekkere, gezonde maaltijden.

Meebrengen : Twee grote handdoeken, gemakkelijke kledij, pantoffels

Data :  Zondag 11 april tot woensdag 14 april 2021 

Locatie : La Ferme du Bois-le-Comté, een schitterend ecologisch centrum midden in de natuur

Adres : Bois-le-Comté 1 - Villers-devant-Orval

Door : Josiane Coenegrachts, opgeleid in Sociaal Cultureel Werk, Integratieve massage en energetische massage

Prijs : 380 € inclusief volpension verblijf (100% bio en vegetarisch) in vierpersoonskamer

Eén of tweepersoonskamer : + 104 €

Inlichtingen en inschrijven : Josiane.Coenegrachts@telenet.be - GSM 0474 942980