Home » Activiteiten » Familieopstellingen

Familieopstellingen

Veel van onze overtuigingen en problemen vinden hun oorsprong in de familie waar we zijn opgegroeid en ervaren we in onze huidige relaties.

Opstellingen, een krachtige en respectvolle methodiek die je kan helpen kijken waar je staat in een bepaald aspect van je leven en welke volgende stap je zou kunnen zetten.

Letterlijk helpen kijken, want je zet zelf een visueel ruimtelijk beeld neer met behulp van representanten. Ze tonen zowel wat in jou allemaal omgaat als bij de personen die met je vraag te maken hebben. De waarneming door representanten kan tot verrassende inzichten leiden en dat maakt het gemakkelijker om te begrijpen wat er onder de oppervlakte speelt.

 

En of het nu uit je eigen levensgeschiedenis, of uit dat van je voorouders komt, zowel je kracht als je kwetsbaarheid werd door beide gevormd. Het is verrijkend dit van dichter te onderzoeken en te ervaren.

Respect voor iedereen uit het systeem is het belangrijkste uitgangspunt.

Je kan zowel deelnemen met een eigen vraag of als representant of deel uitmaken van de groep als getuige.

Data:             Zondag 26 september 2021 van 13u tot ongeveer 18u

                      Woensdag 22 december 2021 van 13u tot 18u

Begeleiding : Josiane Coenegrachts

Prijs :            Vraagsteller : 55 € ---  Representant : 20 € - Koffie, thee en koekjes zijn inbegrepen

 

Zaterdag 20 november van 10u tot ongeveer 17u

Begeleiding : Odilon Mets van het Bewustzijnshuis  

Prijs :             120 €

                      Soep, koffie, thee en koekjes zijn inbegrepen.

 

Plaats:          Zonnehuis - Stationsstraat 67 - 3840 Borgloon

Je inschrijving is definitief na overschrijving op BE37 0018 3592 1828

Meebrengen :Gemakkelijk zittende kledij en pantoffels. 

 

Inschrijven  of inlichtingen : josiane.coenegrachts@telenet.be - GSM 0474 942980

 

Familieopstellingen werken op het niveau van de ziel en het hart, het verbindt ons in vrijheid en liefde. Hoe sterker we met ons hart verbonden in vrijheid verbonden zijn met onze bron, hoe meer we ons zelf liefhebben en open bloeien in relaties, gezondheid, werk en voorspoed.

Onze liefde, goede intenties en wil zijn ontoereikend en werken dikwijls averechts. Aan de liefde gaat de orde vooraf en deze nemen we niet waar.

Familieopstellingen hebben naast het ‘heel’ worden van ons mens zijn al een lange weg afgelegd. Ze zijn geïntegreerd in vele domeinen zoals in het ondernemerschap, sociale organisaties, onderwijs, justitie, geneeskunde en meer. En toch zijn vele mensen onwetend over de verborgen krachten van het familiesysteem die op ons werken en die aan onze liefdegrenzen stellen.

Ook mensen die al enkele malen aan familieopstellingen hebben deelgenomen, krijgen tijdens de lezing een overzicht waar het werkelijk omgaat.