Dieptemassage - individuele sessie

Zoek je een stevige massage die je van je pijn of spanning verlost? Dan is een dieptemassage iets voor jou! Deze krachtige massage dringt diep in je weefsels door en verlicht zo je pijn.

Wat is een dieptemassage?

Een dieptemassage is een krachtige massage die doordringt in de diepste lagen van je spieren, botten en bindweefsel. Deze massage verhelpt zo niet alleen je huidige pijnklachten maar werkt ook preventief zodat pijn in de toekomst kan vermeden worden.

Verschillende factoren, zoals langdurige stress, kunnen zorgen voor spierknopen of spanningen in je lichaam. Door gebruik te maken van knedingen, huidrollen, huidrekkingen en fricties breng ik je lichaam terug in balans. De blokkades in je lichaam worden aangepakt zodat je gewrichten opnieuw beweeglijker worden, je weefsel versoepelt en de pijnlijke spierknopen worden weggewerkt. Je voelt je daarna een stuk vrijer. 

Ben je op zoek naar een verlichting van de pijn van je nek, rug, schouders, armen en benen? Dan is dieptemassage voor jou!

Laat je klachten wegmasseren

Pijnlijke schouders, rugpijn, een stijve nek,… Door langdurige stress, een verkeerde werkhouding, overbelasting van je spieren, enz. kan je te kampen krijgen met allerlei ongemakken.

Met aandacht voor de spierknopen of blokkades in je lichaam en de juiste techniek worden je pijnklachten vlot weggemasseerd. Tijdens de dieptemassage worden je getroffen spierlagen en beschadigde weefsels letterlijk stevig onder handen genomen. Het resultaat? Een betere doorbloeding en snellere afvoer van afvalstoffen uit je lichaam.

Een diepte massage is dan onder andere ook heel populair bij sportblessures. Dankzij de krachtige uitwerking van de massage wordt de aanvoer van bouwstoffen in je lichaam gestimuleerd.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat een dieptemassage verlichting biedt bij acute en chronische bewegingsklachten en bewegingspijn. Denk maar aan pijnlijke spieren, rugpijn, nekpijn, schouderproblemen, een tenniselleboog, kniepijn, hoofdpijn, enz.

Pijn na dieptemassage?

Dieptemassage is een stevige massagevorm.  Het kan zijn dat je soms wat last ervaart. Het mag echter nooit onaangenaam worden. Als je pijn ervaart laat je me dit weten zodat ik de massage kan aanpassen.

Veel water drinken na de massage kan stijfheid de volgende dag voorkomen. Dit komt omdat water helpt om afvalstoffen sneller je lichaam te laten verwijderen. Heb je de volgende dag toch wat last van stijve spieren? Dat betekent dat je lichaam veel afvalstoffen heeft verwijderd. En dat is positief.  De pijn zal normaal na een dagje langzaam wegtrekken.

Prijs

Een dieptemassage van 35 minuten kost 50 €

Een dieptemassage van 50 minuten kost 65 €

 

Voor klachten die al langer aanwezig zijn, raad ik 3 massages aan binnen een termijn van 1 maand – daarna is een maandelijkse onderhoudbeurt (meestal) voldoende.

 

Voor een afspraak met Josiane Coenegrachts : gsm 0474 942980