Voetreflexologie

 

Voetreflexologie draagt bij aan een betere gezondheid en biedt ondersteuning bij het genezingsproces.

Voetreflexologie is gebaseerd op de energiebanen die van je kruin tot je tenen door je lichaam lopen.

Door druk uit te oefenen op bepaalde reflexzones wordt nieuwe energie aangevoerd, met de bedoeling blokkades hogerop in het lichaam op te heffen.

 

Effecten van voetreflexologie zijn :

- zeer diepe ontspanning waardoor herstel mogelijk wordt

- zuiverend door de afvoer van toxines

- effecten op het hormonale evenwicht

- verbeterde circulatie

- hoger energieniveau

 

Wat is voet-reflex-therapie
Deze vorm van massage gaat uit van de theorie dat alle delen van het lichaam op de voet zijn geprojecteerd. De zogeheten reflexzones in de voeten corresponderen met organen, spieren, botten en weefsels. Door het geven van een impuls op deze reflexzones vindt er een stimulerende werking plaats waardoor de zelfhelende kracht van het lichaam geactiveerd wordt. De vicieuze cirkel wordt doorbroken. Dit kan het natuurlijk evenwicht in het lichaam herstellen, waardoor veel klachten vanzelf verdwijnen.
Voetreflextherapie zorgt voor ontspanning en helpt zodoende dat de harmonie tussen lichaam en geest weer in evenwicht komt. Het is een veilige methode, die niet alleen naar de klachten kijkt, maar probeert de oorzaak die er achter ligt te ontdekken en te behandelen.

 

Voor klachten die al langer aanwezig zijn, raad ik 3 sessies aan binnen een termijn van 1 maand – daarna is een maandelijkse onderhoudsbeurt (meestal) voldoende.

 

Prijs : :50 € voor ongeveer een uur.

Voor de eerste sessie is er een intakegesprek met een welkomstdrankje.

Voor een afspraak met Josiane Coenegrachts : gsm 0474 942980