Despacho en Soul Retrieval

Met de despacho danken we moeder aarde, de natuur en jezelf. Het is een ritueel dat ons helpt om ons bewust te worden van onze verbinding met de wereld om ons heen en onze innerlijke essentie.

Als mensen ervaren we allemaal trauma's in ons leven. Deze trauma's kunnen ervoor zorgen dat delen van onze ziel zich van ons afscheiden. Deze afgescheiden delen gaan vaak in de aarde zitten en zijn niet langer aanwezig in onszelf. Gelukkig is er een manier waarop we deze verloren zielsdelen kunnen terughalen. Door middel van astrale reizen in de aarde kunnen we contact maken met deze afgescheiden delen en ze terugbrengen in onszelf. Een despacho is hierbij een waardevol ritueel. Het symboliseert het proces van loslaten en transformatie. Door de afgescheiden zielendelen symbolisch in de despacho te leggen creëren we de mogelijkheid voor een snelle diepgaande transformatie.

De despacho wordt begeleid door Jeanne.  Ze zegt het volgende:  "Ik wil graag de soul retrieval in de despacho begeleiden, zodat je je heelheid opnieuw kunt ontdekken. Wanneer we ons compleet voelen, zijn we in vrede met onszelf, wat zich vervolgens weerspiegelt in de buitenwereld. Ik geloof dat we in staat zijn om meer vrede te creëren

Als je je aangesproken voelt voor deze manier van werken nodigen we je graag uit om deel te nemen aan onze despacho met soulretrival.

Plaats : Het Zonnehuis - Stationsstraat 67 - 3840 Borgloon

Door: Jeanne Sanders, sjamane

Inschrijven : Josiane.Coenegrachts@telenet.be 

                    GSM 0474 94 29 80

Meebrengen : eventueel bloemen

Plaats: Stationsstraat 67 in Borgloon.

 

Kosten:  € 65

Een despacho is een offer aan moeder Aarde.

Het wordt in een ceremonie gemaakt. Voor een persoon of met een hele groep.

Als dank voor de overvloed waarin we leven, de gift van moeder Aarde. Ook worden er verlangens in gelegd en beperkingen die opgeruimd mogen worden. Dit kan op velerlei wijzen tot stand komen. Met natuurlijke delen, met bloemen, maar ook met voeding, bv kruiden.

Er worden ook despacho’s gemaakt voor een overgang, bv geboorte of sterven, vrouw of man worden, of de overgang.

Een despacho zorgt voor een transformatie door verbranding, of het geven aan de aarde, begraven, of door het aan het water te geven, bv een rivier. Er wordt ‘gebeden’ tot de spirits en als de despacho ingepakt is, worden alle deelnemers ‘gereinigd’ met dedespacho.

Het is een krachtig ritueel dat stamt uit de tijd van de indianen en nu steeds meer toegepast wordt over de gehele wereld.

Munay (=licht en liefde)

Jeanne